Bezár

Hírarchívum

Tájékoztató előadás a Campus Mundi ösztöndíjakról az SZTE-n

Tájékoztató előadás a Campus Mundi ösztöndíjakról az SZTE-n

2016. november 29.
1 perc

A Tempus Közalapítvány Campus Mundi kiegészítő ösztöndíjra vonatkozó pályázatot hirdet felsőoktatási hallgatók számára, államközi egyezmények keretében, Stipendium Hungaricum partnerek irányába a 2017/18-as tanévben megvalósuló külföldi részképzésre. Az ösztöndíjakról 2016. december 7-én 11 órakor tájékoztató előadást tartanak az SZTE Rektori Hivatal 5-ös teremben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A felsőoktatási hallgatók számára idén is lehetőség nyílik Campus Mundi kiegészítő ösztöndíjra pályázni. A programnak köszönhetően idén is támogatásban részesülhetnek a kiutazó hallgatók. A részképzés megvalósításához elnyerhető kiegészítő ösztöndíj összege 277 200 Ft/hó. Az ösztöndíjasok ezen felül útiköltség támogatásban részesülnek.


Az ösztöndíjakról részletes tájékoztató előadást tart a Szegedi Tudományegyetemen a Tempus Közalapítvány munkatársa 2016. december 7-én 11 órától a Rektori Hivatal 5-ös termében.


A tavalyi felhíváshoz hasonlóan a hallgatóknak idén is online rendszerbe - a scholarship.hu oldalon – kell feltölteniük pályázati anyagukat. Maga az online felület várhatóan november végén – december elején nyílik meg. A pályázati határidő: 2017. február 15., illetve Kína esetében 2017. január 15.


A részletes pályázati felhívás itt, a szükséges mellékletek itt elérhetők.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek