SZTE Info

Idén is vár az SZTE Alma Mater Mikulás

Kézműves foglalkozással, társasjátékokkal és egyéb izgalmas programokkal várják az érdeklődőket 2016. december 5-én 16 órától a TIK-ben. Az SZTE Alma Mater Mikulás zenés hangulatfelelőse idén a Ramazurka együttes.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

November 30-ig még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater által szervezett mikulásnapi rajzpályázatra. Az idei téma: a Mikulás szánja. A nyertesek között értékes nyeremények kerülnek kiosztásra. A mikulásrendezvényre való regisztrációra ugyancsak november 30-ig van lehetősége az érdeklődőknek. A gyerekeket kézműves foglalkozással, társasjátékokkal és egyéb izgalmas programokkal várjuk. A rendezvény zenés hangulatfelelőse a Ramazurka együttes lesz.

 

A mikulásrendezvény helyszíne és időpontja: TIK Átrium, december 05., 16:00-18:30


mikuplaki_2


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *