Bezár

Hírarchívum

Emelt szintű érettségire felkészítő tábort szervez az SZTE EHÖK

Emelt szintű érettségire felkészítő tábort szervez az SZTE EHÖK

2016. október 13.
1 perc

2016. november 12-től kezdve 16 alkalmas emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot szervez az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat. 2017. április 13-17. között pedig intenzív táborral segítik az érettségi előtt álló középiskolások felkészülését.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Negyedik alkalommal szervez emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot és tábort a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. 2016. november 12. és 2017. március 11. között szombatonként, összesen 16 alkalommal 3X60 perces időtartamban tartják a kurzusokat matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, angol nyelv, német nyelv, biológia és kémia tantárgyakból. 2017. március 13-17. között pedig táborban készítik fel a középiskolásokat.


Az órákon, melyeket a szegedi egyetem legkiválóbb mesterszakos és PhD hallgatói, valamint az Interaktív Természetismereti Tudástár munkatársai tartanak, lehetőség nyílik az emelt szintű érettségi tematikájának megfelelő feladatmegoldások és elméleti áttekintések mellett az egyetem laborjaiban a gyakorlati feladatok begyakorlására is. Az utolsó alkalommal pedig egy teljes értékű próba érettségin tesztelhetik megszerzett tudásukat a résztvevők.


A részvételi díj tantárgyanként 24 000 Forint. Egy diák maximum 2 tantárgyból vehet részt a tanfolyamon. Jelentkezés és további információ az sztefelvi@gmail.com e-mail címen.


Jelentkezési határidő: 2016. november 4.


EHOK_tabor

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek