Bezár

Hírarchívum

Minőségirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet a Mérnöki Kar

Minőségirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet a Mérnöki Kar

2016. október 18.
1 perc

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer (MIR) működtetésének, felülvizsgálatának és fejlesztésének módszereit és képessé váljanak a MIR belső auditjainak tervezésére, előkészítésére, lefolytatására és dokumentálására.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Napjainkba sok vállalat rendelkezik tanúsított minőségirányítási rendszerrel, vagy a rendszer kiépítését tervezi, vagy végzi. A rendszer eredményes alkalmazásával meghatározottá válnak a minőségirányítással kapcsolatos feladatok, felelősségek, összhangban a gazdasági és társadalmi szükségletekkel. E vállalatoknál a belső auditorokra (képességeikre, ismereteikre és látásmódjukra), jelentős feladat hárul a rendszerépítésről, annak működtetésén keresztül a fejlesztési folyamatok meghatározásáig.

A képzést elsősorban a végzés előtt álló hallgatóknak ajánlják, akik a vállalatirányítási rendszerek iránt elkötelezettek, úgy érzik, hogy a sikeres munkavállalásukat elősegíti a belső auditori végzettség.


A képzés jelentkezés előfeltételei: Hallgatói jogviszony a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatán. (Létszámtól függően levelező tagozaton tanulók jelentkezését is elfogadják.)


A képzés költsége: 20.000, Ft + ÁFA/fő (azaz bruttó: 25.400, - Ft/fő)

Idegen nyelvű bizonyítvány díja: - bruttó- 1500 Ft/ nyelv


A képzés tervezett időpontja: 2016. november 11. (péntek) és november 18. (péntek)

Sikeres vizsga esetén a hallgatók igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.

A jelentkezés határideje: 2016. november 4. (péntek)


A jelentkezés módja: A kitöltött jelentkezési lapot az azon szereplő címre kell eljuttatni elektronikusan vagy papír alapon. A jelentkezési lap itt letölthető.


A részletes felhívás itt elérhető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek