Bezár

Hírarchívum

rektori_kiemelt_nagy

November 15-ig lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló keresztféléves képzésekre

November 15-ig lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló keresztféléves képzésekre

2016. október 18.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem hat kara - a BTK, az ETSZK, a GTK, a JGYPK, az MK és a TTIK - hirdet keresztféléves képzéseket, amelyekre 2016. november 15-ig lehet jelentkezni. A keresztféléves felvételivel kapcsolatos információk a www.u-szeged.hu/keresztfeleves oldalon olvashatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nappali és levelező tagozaton, államilag finanszírozott és önköltséges formában, alap- mester és felsőoktatási szakképzésekre hirdet keresztféléves felvételit a Szegedi Tudományegyetem 2016-ban. A hallgatók az SZTE 6 karának 25 szakjára jelentkezhetnek november 15-ig.


A Bölcsészettudományi Kar meghirdetett mesterképzései: filozófia, hungarológia, kommunikáció- és médiatudomány, szlavisztika, vallástudomány. Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar mesterképzésben meghirdetett szakja: szociálpolitika. A Gazdaságtudományi Kar képzései: marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy, vállalkozásfejlesztés mesterképzések. A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar műszaki szakoktató, rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapképzést, valamint kommunikáció és média, illetve szociális és ifjúsági munka felsőoktatási szakképzéseket hirdet. A Mérnöki Kar meghirdetett mesterképzései: élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, műszaki menedzser, vidékfejlesztési agrármérnöki. A Természettudományi és Informatikai Kar fizikus, gazdaságinformatikus, info-bionika mérnöki, környezetmérnöki, mérnökinformatikus, programtervező informatikus és vegyész mesterképzésekre várja a hallgatókat.


A keresztféléves képzésekre jelentkezni elektronikusan a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül lehet. A Szegedi Tudományegyetem keresztféléves képzéseiről további információ itt: SZTE keresztféléves képzések


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek