Bezár

Hírarchívum

Játékos csapatvetélkedő és Kutatók Éjszakája Hódmezővásárhelyen

Játékos csapatvetélkedő és Kutatók Éjszakája Hódmezővásárhelyen

2016. szeptember 22.
1 perc

A hódmezővásárhelyi agrárképzés 120 éves jubileumi programsorozata részeként "Tudok és futok" címmel játékos csapatvetélkedőt szervez az SZTE Mezőgazdasági Kar a vásárhelyi általános- és középiskolásoknak 2016. szeptember 30-án. A legjobb csapatok jutalomban részesülnek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara, az Agrármodernizációs és Régiófejlesztési Alapítvány és a Vásárhelyi Kosársuli Sportegyesület rendezi meg szeptember 30-án a Tudok és futok című játékos vetélkedőt. A versenyre – amelynek helyszíne az SZTE Mezőgazdasági Kara az Andrássy út 15. szám alatt - vásárhelyi általános- és középiskolás csapatok jelentkezését várják. Az iskolák 15 fős csapatokkal nevezhetnek. A csapatoknak le kell futniuk egy meghatározott távot, és agrárismereti totót is ki kell tölteniük. A két teljesítmény együttvéve adja meg a végső eredményt, a legjobb csapatokat díjazzák.

 
Program:


12:00-től Érkezés, regisztráció

12:30 Megnyitó

12:40 Közös bemelegítés

13:00 Verseny indítása

14:15 Pontozás, értékelés

14:45 Eredményhirdetés

 

A versenyre nevezhet minden hódmezővásárhelyi általános- és középiskola, iskolánként egy-egy 15 fős tanulói csapat összeállításával. A verseny során az általános iskolás diákoknak 2, a középiskolásoknak 4 kilométeres távot kell lefutniuk, majd kitölteni az agrárismereti totót. Az emlékfutás rajtja és célja az Andrássy u. 15. szám alatt lesz. A futás útvonala: SZTE MGK főépület-Lehel utca-Árpád utca-Kossuth tér-Dr. Rapcsák András utca-Mária Valéria utca-Szent Antal utca-Petőfi utca-SZTE MGK udvar.

 

Ugyanezen a napon, este rendezik meg a hagyományos "Kutatók Éjszakája" programsorozatot. A programok 18 órakor kezdődnek, az SZTE Mezőgazdasági Kar programjairól a Kutatók Éjszakája honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek