Bezár

Hírarchívum

kiemelt_noi_vizilabda

Sikeres évet zárt a Szeged Vízmű T&N SZTE felnőtt női vízilabda csapat

Sikeres évet zárt a Szeged Vízmű T&N SZTE felnőtt női vízilabda csapat

2017. április 25.
1 perc

A 2016-17-es vízilabda bajnokságban a Szegedi Vízmű Taylor and Nash Szegedi Tudományegyetem felnőtt női vízilabdacsapata az OB I előkelő 4. helyén végzett. A SZTE mint a csapat névadó szponzora ezúton gratulál a lányoknak! Az SZTE a csapat mellett büszke azokra a tagokra akik egyszersmind a SZTE hallgatói.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Kupa előkelő 4. helyezése után a bajnokságban is a 4. helyen végzett a Szegedi Vízmű Taylor and Nash Szegedi Tudományegyetem felnőtt női vízilabdacsapata.


A lányok rendkívül sokat dolgoztak, minden nap reggel 6-tól a vízben voltak, hidegen és melegben egyaránt, fáradtságot nem kímélve. Tíz hónapon át átlagosan napi négy óra edzés, továbbá 32 mérkőzés, melyek eredményei voltak sikerek és kudarcok egyaránt. A csapatnak sikerült az egyik döntőt játszó csapatot hazai közönség előtt legyőzni /BVSC/, az Újpesttel a fedettben szoros mérkőzést játszani, a csongrád megyei riválís Szentest magunk mögé utasítani: mindezek nagyon jó eredménynek számítanak a szegedi női vízilabda életében.


_MG_1680


Szegedi Vízmű Taylor& Nash SZTE Csapata:

Tóth Sándor /Egyesületi Vezető/ Hochmann Patrícia, Tóth Eszter, Bujka Barbara /Csk./, Pengő Nikoletta, Miklós Dóra, Tóth Petra, Gémes Alexa, Fáy Viktória, Molnár Péter /Vezető edző/ Lengyel Anett, Lengyel Dominika, Árkosy Lilla, Lengyel Dóra, Kádár Ildikó, Veréb Alexandra, Lukits Adrienn.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek