Bezár

Hírarchívum

almamikulas_2017

A TIK-ben járt a Mikulás

A TIK-ben járt a Mikulás

2017. december 06.
1 perc

A Mikulás immáron 12. alkalommal látogatott el a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater ünnepségén a gyerekek személyesen is találkozhattak vele.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Közel négyszázan látogattak el december 5-én az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségre, ami nagyon jó hangulatban telt ebben az évben is. Gyönyörű rajzok érkeztek idén is az Alma Mater felhívására, amit három kategóriában értékeltek, és nyereménycsomagokkal díjaztak. A rajzverseny nyerteseinek névsora itt olvasható.

A Mikulás érkezését a 16 órai gyülekező után 17 órakor a Ramazurka Zenekar izgalmas műsora és a Mikulás rajzverseny eredményhirdetése előzte meg. A mesébe illő este teljes ideje alatt kézműveskedés, könyv- és LEGO sarok, varázslatos tudományok és a Képzerdő intelligens játszóház várta a gyerekeket.

A részvétel, mint eddig is, regisztráció ellenében ingyenes volt. A szervezők ezúton is köszönik a támogatóknak, hogy hozzájárultak a rendezvény megvalósulásához, és minden látogatónak, aki részt vett az SZTE Alma Mater Mikuláson.

A rendezvényről készült képeket a Mikulás galériában tekinthetik meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek