educatio_kiemlet

Nyiss a jövőd felé! és keresd az SZTE-t az Educatio kiállításon

A Szegedi Tudományegyetem összes kara képviselteti magát a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2017. január 19-21. között rendeznek Budapesten. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén keresd az SZTE standját, ahol első kézből kapsz választ kérdéseidre és megnézheted az egyetem legújabb beiskolázási kisfilmjét is.

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme és a legzöldebb hazai intézmény – minden évben részt vesz az Educatio kiállításon. Az SZTE karai – oktatók, diákok, munkatársak - a CF01-es standnál (lásd térkép) várják az érdeklődőket, hogy a továbbtanulás előtt álló fiatalok és szüleik első kézből kapjanak válaszokat kérdéseikre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja a továbbtanulást tervező diákoknak: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig.


A három napos seregszemlén közel 200 kiállító 18 országból, és mintegy 33.000 látogató vesz részt. A térség legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal. A 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "G" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). A rendezvény díjmentesen látogatható.


Az SZTE standjához látogatók a képzések, a kutatási és tudományos tevékenység mellett megismerhetik a pezsgő szegedi diákéletet, tájékoztatást kapnak a kollégiumi elhelyezésekről, mobilitási és tehetséggondozási programokról, szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről. Az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről legyen szó. Látogass el Te is az SZTE standjához, ahol kézhez veheted az SZTE 2017/2018-as tanévre szóló felvételi kiadványát, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.


Educatio terkep
Az SZTE karai – oktatók, diákok, munkatársak - a CF01-es standnál várják az érdeklődőket.


Emellett megnézheted az SZTE új, a beiskolázás jegyében készült filmjét is. A magyar és angol nyelvű, dinamikus kisvideóval az intézmény – az elsősorban – az interneten és a közösségi médiumokban tájékozódó magyar és külföldi diákok érdeklődését szeretné felkelteni. A kisfilm megtekinthető itt:



A nyitott standnál az intézmény nemzetköziesítés jegyében elkészült imázsfilmjei is láthatók lesznek, amelyek az egyetem oktatási potenciálját, valamint a kiemelt kutatási területeket mutatja be. A Szegedi Tudományegyetem oktatási tevékenységét bemutató kisfilm itt tekinthető meg, az intézmény kutatási tevékenységéről készült film pedig itt látható. Arról pedig hogy miért érdemes Szegeden tanulni, hogyan zajlik a jelentkezés és a pontszámítás, az SZTE felvételi oldalán találsz hasznos információkat.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!




Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





További hallgatói vélemények >>>