educatio_kiemlet

Nyiss a jövőd felé! és keresd az SZTE-t az Educatio kiállításon

A Szegedi Tudományegyetem összes kara képviselteti magát a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2017. január 19-21. között rendeznek Budapesten. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén keresd az SZTE standját, ahol első kézből kapsz választ kérdéseidre és megnézheted az egyetem legújabb beiskolázási kisfilmjét is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme és a legzöldebb hazai intézmény – minden évben részt vesz az Educatio kiállításon. Az SZTE karai – oktatók, diákok, munkatársak - a CF01-es standnál (lásd térkép) várják az érdeklődőket, hogy a továbbtanulás előtt álló fiatalok és szüleik első kézből kapjanak válaszokat kérdéseikre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja a továbbtanulást tervező diákoknak: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig.


A három napos seregszemlén közel 200 kiállító 18 országból, és mintegy 33.000 látogató vesz részt. A térség legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal. A 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "G" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). A rendezvény díjmentesen látogatható.


Az SZTE standjához látogatók a képzések, a kutatási és tudományos tevékenység mellett megismerhetik a pezsgő szegedi diákéletet, tájékoztatást kapnak a kollégiumi elhelyezésekről, mobilitási és tehetséggondozási programokról, szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről. Az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről legyen szó. Látogass el Te is az SZTE standjához, ahol kézhez veheted az SZTE 2017/2018-as tanévre szóló felvételi kiadványát, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.


Educatio terkep
Az SZTE karai – oktatók, diákok, munkatársak - a CF01-es standnál várják az érdeklődőket.


Emellett megnézheted az SZTE új, a beiskolázás jegyében készült filmjét is. A magyar és angol nyelvű, dinamikus kisvideóval az intézmény – az elsősorban – az interneten és a közösségi médiumokban tájékozódó magyar és külföldi diákok érdeklődését szeretné felkelteni. A kisfilm megtekinthető itt:



A nyitott standnál az intézmény nemzetköziesítés jegyében elkészült imázsfilmjei is láthatók lesznek, amelyek az egyetem oktatási potenciálját, valamint a kiemelt kutatási területeket mutatja be. A Szegedi Tudományegyetem oktatási tevékenységét bemutató kisfilm itt tekinthető meg, az intézmény kutatási tevékenységéről készült film pedig itt látható. Arról pedig hogy miért érdemes Szegeden tanulni, hogyan zajlik a jelentkezés és a pontszámítás, az SZTE felvételi oldalán találsz hasznos információkat.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés