Tanulmányi támogatás kosarasoknak

A Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata rendkívül kedvező lehetőséget kínál továbbtanulni vágyó 18-22 éves játékosok számára. A sportolók önköltséges szakon tandíjátvállalással tanulhatnak, és lehetőségük van ösztöndíj, lakhatási és étkezési támogatás igénybevételére is.

A Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata névadó szponzora, a Szegedi Tudományegyetem jóvoltából kedvező lehetőséget kínál a magas szintű sportolás mellett a továbbtanulásra a szegedi egyetem alap- és mesterképzésein.

 

Az egyesület önköltséges szak esetén átvállalja a tandíjat, továbbá lehetőség van megállapodás alapján tehetséggondozó alapítványi ösztöndíj, lakhatási és étkezési támogatás igénybevételére. A kosaras hallgatóknak edzés- és játéklehetőséget biztosítanak az U20-as, az NB. I. B-s, illetve megfelelő teljesítmény esetén az NB. I. A csoportos csapatban.

 

További információ itt érhető el.

 

SZTE-Info


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Iszak KrisztianIszak Krisztián – BTK, szociológia

Egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, ugyanis a képzés itt sokkal gyakorlatiasabb, mint más egyetemeken. Minden tavasszal részt kell vennünk élesben egy kérdőíves kutatásban, ami a Szeged Studies nevet viseli. Így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a szakma szépségeit, és hogy mennyi és milyen munka áll egy komplett kutatás lebonyolításában, kivitelezésében. Úgy gondolom, ezáltal egy igazán gyakorlatias tudást kapunk meg.







Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.





További hallgatói vélemények >>>