Középiskolás tehetséggondozó tábor a GTK-n

2017. július 24-től egy hétig újra középiskolás tábornak ad otthont az SZTE Gazdaságtudományi Kar. A 6. EcoCamp Tehetséggondozó középiskolai táborba ötvennél több, kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező középiskolás jelentkezett.

Július utolsó hetében a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának főépülete immár hatodik alkalommal a középiskolásoké. Az egyhetes EcoCamp tehetséggondozó táborba 2017-ben ötvennél több középiskolás jelentkezett, akik tanári ajánlással és kiváló tanulmányi eredménnyel pályázhattak az ingyenes programra.

 

Az EcoCamp mára az SZTE GTK márkanevévé vált: a táborban ugyanis a kar oktatói és hallgatói színvonalas szakmai és szabadidős programok segítségével mentorálják a gazdasági témák iránt érdeklődő fiatalokat. A tábor alapvető célja a középiskolások pénzügyi, gazdasági ismereteinek fejlesztése életkorukhoz illeszkedő, játékos formában, illetve a tanulók érdeklődésének felkeltése a gazdasági, pénzügyi terület iránt. A korosztály érdeklődésének megfelelően sor kerül statisztikai, marketing, menedzsment, pénzügyi és adózási ismereteket közvetítő gyakorlati foglalkozásokra, ráadásul a táborozók részt vehetnek többek között gazdasági szimulációs játékban önismereti és prezentációs tréningen is.

 

A hatodik EcoCamp megvalósításában közreműködnek a GTK oktatói és hallgatói mellett az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai és a Móra Ferenc Szakkollégium tanárai is.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.




Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *