Bezár

Hírarchívum

kiemelt_almaweekend_cover

Ismét SZTE Alma Mater Weekend!

Ismét SZTE Alma Mater Weekend!

2017. június 08.
2 perc

Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívják az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Június 24-én, szombaton 9.30 és 15.00 között a Hattyas sori Sportközpontba várja régi és új vendégeit az SZTE Alma Mater Weekend.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitálják a karokat és az egyetemi egységeket.


A szabadon kipróbálható sportok mellett a karok és a volt hallgatók sportversenyeken (kispályás labdarúgás,röplabda, tenisz, asztalitenisz) is összemérhetik tudásukat.

A kipróbálható sportok között lesz idén lengőteke, íjászat, falmászás, zumba, TRX, pilates és petanque az SZTE Sportközpont támogatásának köszönhetően.

A kisgyermekek idén is benevezhetnek a játékos csapatversenyekre, a felnőttek pedig olyan mérkőzéseken vehetnek rész, mint a kispályás labdarúgás és az asztalitenisz. Az idei Szent-Györgyi emlékévhez kapcsolódóan teniszversennyel és röplabda mix (vegyes csapat 3 férfi- 3 nő) versennyel is várják a résztvevőket. A versenyek után a nyertes csapatokat az eredményhirdetés és nyeremények várják.


alma_mater_weekend_plakat_2017_02

Ami biztosan lesz még: ugrálóvár kicsiknek és nagyobbaknak, kézművesség, játékok a Képzerdő és izgalmas kísérletek az Interaktív Természetismereti Tudástár segítségével!

A piknik hangulat jegyében idén az első 300 regisztráló vendéget „Pick” hot-doggal látják vendégül, melyet a rendezvény során bármikor be lehet váltani.

A rendezvény, ahogy a korábbi években idén is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az eseményre és a sportprogramokra jelentkezni itt lehet.

 

A programok változhatnak, folyamatosan bővülnek, a sportversenyeket kellő jelentkező esetén indítják.

 

Szabadon kipróbálható sportok:

10.00-11.00 Szenior torna (szigorúan 60 év felett)

10.00-12.00 Játékos sportversenyek gyerekeknek

11.00-11-30 Zumba

11.00 - 12.00 TRX

11.30 - 12.00 Pilates

12.00 - 13.00 Kötélugrás

10.00 - 14.00 Falmászás

10.00 - 14.00 Íjászat

10.00- 14.00 Kondi

Lengőteke

Petanque


Még van pár hely az idei Egyetemi Pörköltfőző Versenyre! Részletek itt!

Ahogy ezt a korábbi években már megszokhattuk a Weekend második napján, június 25-én vasárnap pedig kedvezményes jegyekkel várja a Belvárosi Mozi az aznapi filmekre tagkártyával rendelkező Alma Mater tagokat.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek