Bezár

Hírarchívum

symposium_2017_hu_szte_fok_

Nemzetközi fogászati konferencia a TIK-ben

Nemzetközi fogászati konferencia a TIK-ben

2017. május 11.
2 perc

Az SZTE Tanulmányi és Információs Központ ad helyet 2017. május 12-13. között a hagyományos Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban Konferenciának. A világhírű szakemberek előadásai mellett, szekcióülések és fogászati cégek kiállítása is várja a résztvevőket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a szegedi Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban Konferencia, mely egyedülálló lehetőséget teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére világhírű előadók részvételével. A szakmai ismeretszerzés hasznosságát nemcsak a résztvevő fogorvosok, szakdolgozók tapasztalhatják meg, hanem a fogászati ellátásban részesülők is, hiszen a konferencia célja, hogy a tudományos program hozzájáruljon a betegellátás minőségének javításához.

 

A két napos rendezvényre körülbelül 6-700 résztvevő érkezik, a hazai szakemberek mellett – többek között – Brazíliából, Koreából, Észtországból, Németországból, Svájcból, az USA-ból, Olaszországból és Romániából. A közel 50 magyar kiállító mellett speciális újdonságként 16, a fogászati szakma valamely területéhez kapcsolódó koreai cég is bemutatkozik. Az intenzíven fejlődő koreai fogászati termékeket bemutató „Korean Corner” ünnepélyes megnyitóján Yim Geun-hyeong a Koreai Köztársaság nagykövete is részt vesz.

 

Az előző évekhez hasonlóan a konferenciát gyakorlati hands-on kurzusok előzik meg német és svájci világhírű szakemberek előadásaival. A szakdolgozóknak külön szekció biztosítja a szakmai fejlődés lehetőségét, melynek során a rendelői infekció-kontroll témájában fejleszthetik ismereteiket.

 

A konferencia lehetőséget teremt a fiatal tehetségek és a fogászati szakmában sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek elismerésére is. A megnyitón köszöntik a Magyar Fogorvosok Egyesülete által meghirdetett tudományos pályázatok díjazottjait és adják át a Bánóczy Jolán emlékérmet.

 

A konferencia részletes programja itt elérhető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek