Bezár

Hírarchívum

szte_innovacios_dij

Innovációs díjat hirdet a Szegedi Tudományegyetem

Innovációs díjat hirdet a Szegedi Tudományegyetem

2017. március 07.
2 perc

SZTE-s kutatók, doktoranduszok és hallgatók pályamunkáit várja 2017. április 2-ig az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság. Az öt kategóriában meghirdetett SZTE Innovációs díjjal olyan tudományos eredményeket és innovatív megoldásokat jutalmaznak, amelyek szellemi alkotásnak minősülnek és üzleti szempontból hasznosíthatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Innovációs díj célja az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet.


Pályázni 5 kategóriában lehet:

a. Leginnovatívabb TDK munkáért
b. Leginnovatívabb PhD munkáért
c. Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén
d. Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén
e. Leginnovatívabb kutatómunkáért a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén


A pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában eredeti, aláírt dokumentumokat egymást követő sorrendben tartalmazó, 1 db. dokumentumként ( így az email- hez csupán egy pdf. formátumú fájl csatolásával), az inno@rekt.szte.hu email címre 2017. április 2., 24:00 óráig lehet benyújtani.


A beérkezett pályázatokat az SZTE Innovációs Bizottság értékeli - többek között- a projekt célkitűzése, szakmai és műszaki színvonala, megvalósíthatósága, hasznosíthatósága, potenciális társadalmi hatása alapján.


Kategóriánként a nyertes pályázó oklevelet és pénzjutalmat kap.


A pénzjutalom mértéke kategóriánként:
a. Leginnovatívabb TDK munkáért 250.000 Ft, amely hallgatói bruttó bérként kerül kifizetésre.
b. Leginnovatívabb PhD munkáért 400.000 Ft, amely hallgatói bruttó bérként kerül kifizetésre.
c. Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén bruttó 800.000 Ft, hozzáférés elkülönített témaszámon, az SZTE-n hatályban lévő pénzügyi elszámolási szabályok betartása mellett.
d. Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén bruttó 800.000 Ft, hozzáférés elkülönített témaszámon, az SZTE-n hatályban lévő pénzügyi elszámolási szabályok betartása mellett.
e. Leginnovatívabb kutatómunkáért a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén bruttó 800.000 Ft, hozzáférés elkülönített témaszámon, az SZTE-n hatályban lévő pénzügyi elszámolási szabályok betartása mellett.


A 2017. évi díjátadására a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Napján (várhatóan 2017. április végén vagy május elején) kerül sor.


Részletes pályázati felhívás itt letölthető.

A pályázati adatlapok itt, a nyilatkozatok itt elérhetők.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek