kutatoi_karrier_nap

Karriernapon népszerűsítik a kutatói életpályát

Magyar és külföldi egyetemi hallgatókat, fiatal kutatókat és kutatójelölteket várnak 2017. november 16-án Budapestre. Az ERA Mobilitási és Karrier Napon a kutatói mobilitást és a kutatói életpályát népszerűsítik workshopokon, előadásokon és karrierlehetőségeket bemutató állásbörzén keresztül.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a Nők a Tudományban Egyesülettel és a Közép-Európai Egyetemmel közösen ERA Mobilitási és Karrier Napot szervez a kutatói mobilitás és életpálya népszerűsítésére.


A kutatói karriernap célja, hogy interaktív formában népszerűsítse a kutatói hivatást, valamint hazai és európai kutatói álláslehetőségeket mutasson be a célközönségnek: magyar és Magyarországon tanuló külföldi egyetemi hallgatóknak, fiatal kutatóknak és kutatójelölteknek.


A program workshopokat, szakértői konzultációs lehetőséget, kutatói állásbörzét, valamint a hazai és európai kutatási lehetőségekről, állásokról és a kutatói életpályáról szóló előadásokat foglal magába.


A kutatói karriernapra regisztrálni november 9-ig lehet itt. További információk a karriernap Facebook-eseményében érhetők el.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


mendezMatheus Vasconcelos Goes Mendes – ÁOK: orvos

Brazíliából érkeztem, de nagyon otthonosan érzem magam Szegeden. Rengeteg hasznos tudásra tettem itt szert, amihez a jól felszerelt laborok és a modern könyvtári környezet is hozzájárult. A város nyüzsgő mégis biztonságos, jó az életminőség és minden segítséget megkapunk a beilleszkedéshez. Legyen szó tanulmányi ügyintézésről vagy szálláskeresésről.




Tolnai_SaraTolnai Sára - JGYPK, gyógypedagógia

A gyerekek mindig is meghatározták az életem. Édesanyám óvónő, mindig csodálattal figyeltem az ő munkáját, viszont nem akartam ugyanazt az utat bejárni. Úgy gondoltam, hogy olyan pályát szeretnék választani, amiben több kihívás van, ezért választottam a gyógypedagógiát. Tanultam Budapesten is, de nem lehet összehasonlítani a kettőt. Szerintem Szeged jóval diákközpontúbb. Véleményem szerint a Szegedi Tudományegyetem megkönnyíti diákjai életét a sokféle ösztöndíj-lehetőséggel, az ingyenes tömegközlekedéssel, és ráadásul a sikeres nyelvvizsgának az árát visszatéríti. Azt hiszem, az egyetemen eltöltött esztendők lesznek életem legszebb évei.



További hallgatói vélemények >>>