Bezár

Hírarchívum

Kutatói Pitching Day

Kutatói Pitching Day

2017. november 22.
2 perc

A Creative Accelerátor és a Szegedi Tudományegyetem által 2017. december 7-én közösen megrendezendő esemény e célja, hogy az SZTE aktív kutatói mélyebb betekintést nyerjenek a startupok világába. A kutatói Pitching Day lehetőséget biztosít az ötletgazdáknak a projektjük bemutatására és potenciális befektetés szerzésére is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kutatói Pitching Day rendezvény szervezői projektgazdák, vagyis kutatók és PhD hallgatók jelentkezését várják. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény iránt érdeklődőknek regisztrációs űrlapot kell kitölteniük:


A Creative Accelerátor és a Szegedi Tudományegyetem közös rendezvénye zártkörű, ezért a nézőként érdeklődő SZTE kutatóknak, PhD hallgatóknak, illetve dolgozóknak is regisztrációval kell jelentkezniük.

 

A projektgazdák jelentkezését 2017. november 24-ig várják az inno@rekt.szte.hu címen a csatolt befektetési projektjavaslat visszaküldésével. A projektgazdaként történő jelentkezéshez elegendő a befektetési űrlap részleges kitöltése (minimum: cím, kontakt személy), hiszen szükség esetén annak kitöltésében támogatást nyújt az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága.

 

A befektetési projektjavaslatok beadásának végső határideje 2017. december 1-je. A beérkezett projektjavaslatok közül a Creative Accelerator szakmai zsűrije december 5-éig választja ki azon projektgazdákat, akik lehetőséget nyernek projektjük bemutatására a rendezvényen.

 

A zsűri tagjai: Duda Ernő, Dr. Mogyorósi Péter, Hajdú Szabolcs

 

A 2017. december 7-i rendezvény

helyszíne: SZTE ÁJTK Főépület, Szeged, Tisza L. krt. 54., 3. emeleti Kari Társalgó;

programja:

12:30-13:00 Regisztráció

13:00-13:10 Köszöntő - Prof. Dr. Szabó Gábor, rektor, Szegedi Tudományegyetem (felkérés alatt); Dr. Fendler Judit, kancellár, Szegedi Tudományegyetem (felkérés alatt)

13:10-13:30 Bemutatkozás - Mogyorósi Péter igazgató Creative Accelerátor Kft.

13:30-13:50 Az SZTE szerepe a startupok létrejöttében - Pitó Enikő, igazgató, Kutatás-fejlesztési

és Innovációs Igazgatóság, Szegedi Tudományegyetem

13:50-15:20 Pitchek bemutatása

15:20-15:40 Záró összefoglaló és kérdés-válaszok


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek