A tanulóközpontú természettudományi-matematikai-informatikai oktatás a szakiskolától a kiemelkedő tehetségek gondozásáig

Az MTA Tantárgy-pedagógiai Kutatási Programjának Természettudományi-matematikai-informatikai oktatás munkacsoportja 2017. november 14-15-én 10 órától tartja beszámoló konferenciáját Szegeden az MTA SZAB székházban "A tanulóközpontú természettudományi-matematikai-informatikai oktatás a szakiskolától a kiemelkedő tehetségek gondozásáig" címmel.

A konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe 2017 eseményeihez kapcsolódva az MTA SZAB Oktatáselméleti Munkabizottság szervezésében valósul meg. A konferencián nyolc kutatócsoport számol be a Szakmódszertani Pályázat 2016–2020 első évében végzett munkája eredményeiről. Meghívott előadó Michèle Artigue a Université Paris Diderot professzora és Csapó Benő az SZTE Neveléstudományi Intézet professzora.


A meghívó és a részletes program itt érhető el.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt lehet.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.






Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>