Speciális kurzus diszlexiás hallgatóknak

Szeptember 28-ig még jelentkezhetsz az Építs versenyelőnyt a diszlexiából! kurzusra. A cél a saját értékeid, képességeid felfedezése és versenyelőnnyé alakítása, a diszlexia, diszgráfia és diszkalkulia pedig egy adottság ehhez, amiből előnyt is kovácsolhatsz.

Az „Építs versenyelőnyt a diszlexiából!” kurzuson egy olyan kipróbált programra hívunk meg, ahol a fókuszban Te vagy! A képzés a kihívások kezeléséhez, céljaid eléréséhez adhat fókuszokat, megerősítő visszajelzéseket, támogató közösséget és személyre szabott megoldásokat. Akkor is érdemes jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen a diszlexiáról, diszgráfiáról vagy diszkalkuliáról papírod és nem veszel igénybe egyéb kedvezményeket.
A csoport kéthetente fog találkozni, csütörtökönként 12:15- 15:45.ig, szeptember 21-től, összesen 6 alkalommal. A kurzusra szeptember 28-ig még jelentkezhetsz a Neptunban, a XA0021-ÉpVelőnyt kurzus felvételével.

Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársához fordulhatsz: Nagy Katalin, szte.eselyiroda@sansz.hu


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Aryan_MardanpourAryan Mardanpour - ÁOK, orvos

A nevem Aryan Mardanpour és Perzsiából jöttem. Másodéves hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Már közel három éve Magyarországon élek, 8 hónapot Budapesten töltöttem.

Gyerekként a Nagybátyám karrierje inspirált arra, hogy orvosnak tanuljak, Ő egy nagyon sikeres ortopéd sebész az országomban. Miután felvettek a Szegedi Tudományegyetemre, komolyabban kezdtem venni a tanulást, mert Szegeden kimondottan kemény az orvosi kar. Szeretek segíteni az embereknek. Miután befejeztem a tanulmányaimat Szegeden, terveim szerint egy időre szeretnék önkéntes munkát végezni az „Orvosok határok Nélkül” segélyszervezetnél. Szegedre pedig mindig második otthonomként gondolok.



ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.



További hallgatói vélemények >>>