Bezár

Hírarchívum

Új eszközök a Gyermekintenzív Osztályon

Új eszközök a Gyermekintenzív Osztályon

2018. augusztus 02.
1 perc

Több millió 4 forint összegben adományoztak új eszközöket az algyői „JURA” Ipari Park vállalkozói az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermekintenzív Osztályának.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Második alkalommal gyűjtöttek az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermekintenzív Osztályának új eszközökre a „JURA” Ipari Park nagylelkű vállalkozói. A 2017 decemberében megrendezett jótékonysági vacsorán 4.390.000 Ft adomány érkezett, melyből egy korszerű, Mindray Benevision N-15 betegőrző monitort, valamint a monitorhoz tartozó T1 modult és kapnográf modult szereztek be.


– Az új, modern eszköz moduláris felépítése miatt folyamatosan bővíthető, újabb és újabb kiegészítőkkel. Az új berendezéssel lehetőség nyílik a betegek teljeskörű, magas színvonalú megfigyelésére mind az intenzív osztályon, mind pedig a vizsgálatokra való szállítások alkalmával. Az eszköz az életjelek monitorozása mellett, a kilégzett levegő szén-dioxid szintjét is méri – mondta Dr. Gál Péter osztályvezető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek