Bezár

Hírarchívum

Jótékonysági est a Gyógyulás a Gyászból Alapítvány javára

Jótékonysági est a Gyógyulás a Gyászból Alapítvány javára

2018. február 13.
3 perc

A Gyógyulás a Gyászból Alapítvány javára szervez jótékonysági estet a Kreatív Segítők csoport 2018. február 17-én, szombaton 16 óra 30 perctől a Móra Ferenc Múzeumban. Az Alapítvány munkájában résztvevő szegedi egyetemi polgárok a jótékonysági programon is fellépnek. A jegy SZTE-s hallgatóknak 1500 forint.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az esten olyan segítő szakemberek – köztük több szegedi egyetemi oktató – lépnek fel, akik valamilyen művészeti ágban jártasak és olyan hivatásos művészek, akik segítőként is tevékenykednek vagy szívesen bekapcsolódnak az Alapítvány munkájába.


A műsorban vers, próza, komolyzenei, jazz és rock dallamok hangzanak el. Fellépnek: Antal Orsolya, Bálint András neurológus, a Szegedi Ősz Idősotthon ügyvezető igazgatója, Bánki György, az est védnöke, a Színház- és Filmművészeti Egyetem óraadója, Fischer László és Győri – Buczkó Nándor, a SZEGEDMET Finomöntöde Kft. ügyvezető igazgatója. Hent Cecília, pszichológus, az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársa, Holman Endre, Horváth Klára, Kiss Hanna, Kiss – Szőke Anna, Köblös Katalin, Kőváry Zoltán klinikai szakpszichológus, az SZTE korábbi oktatója, jelenleg az ELTE Klinikai Pszichológiai és Addiktológiai Tanszék docense, Krékits József és Kuba Péter, az SZTE Pszichológiai Intézet oktatói, az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársai. Valamint Pap László, Markotics Eszter, Papné Gogolák Márta, Osváth Viola, az SZTE Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet munkatársa, Sarungi Emőke pszichiáter, pszichoterapeuta, az SZTE Pszichológiai Intézet és az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársa, Somogyváriné Oláh Krisztina, Somogyvári Péter, Szilárdi Réka, az SZTE Vallástudományi Intézet munkatársa, Tótváradi Zsolt, Tótváradiné Pataki Enikő és Zboray Miklós.


Kreativ_Segitok_2018_


A zenés műsor mellett egy festményekből, fotókból, grafikákból és installációkból összeállított kiállítással is várják a jótékonykodókat. Kiállítók: Bangó Éva, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika PhD hallgatója, Czabarka Zsuzsanna, Farkas Attila, Hnyilicza Zsuzsanna, az SZTE Neuorológiai Klinika, Neuorehabilitációs Osztály munkatársa, Sonkodi Rita festőművész, az SZTE JGYPK Tanító és Óvóképző Intézet adjunktusa, Tóth Andrea, Tóth Erika, az SZTE Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet oktatója, az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársa és Török Dóra.


Jegyek elővételben 3500 forintért, a helyszínen 4000 forintért vásárolhatók. SZTE hallgatóknak és nyugdíjasoknak a jegy 1500 forint. Jegyvásárlás a 06-20-3489338-as telefonszámon, vagy a gyogyulasalapitvany@gmail.com címen, a helyszínen február 17-én délelőtt 11-12 között és délután fél 4-től.


Az est teljes bevételét a Gyógyulás a Gyászból Alapítvány javára ajánlják fel. A támogatandó cél a testi és lelki egészség megőrzése és visszanyerése a terápia, fejlesztés, művészetek eszközeivel. Az Alapítvány fő célja a Gyászfeldolgozás Módszer minél szélesebb körben való terjesztése és gyászfeldolgozás specialisták képzésének támogatása Magyarországon. Ezen felül a művészeti pszichoterápia népszerűsítése, transz-kulturális projektek létrehozása, fiatal szakemberek támogatása és anyagi támogatás nyújtása olyan személyeknek, akik nem tudják a pszichoterápia vagy a gyászfeldolgozás teljes díját kifizetni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek