kiemelt_tovabbtanulok_hetvegeje

Kattints az SZTE-re a felvételizők online hétvégéjén!

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” – ezzel a szlogennel szervezi meg január 13-án és 14-én a Diákhitel Központ az interneten követhető felsőoktatási workshopját. Az online programon megismerkedhetsz a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálatával, a hallgatói szolgáltatásokkal, az ösztöndíj- és szálláslehetőségekkel.

Miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani a továbbtanulásnál? Milyen lehetőségek várnak Rád Szegeden? Milyen szegedi egyetemistának lenni? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha 2018. január 13-án és 14-én az SZTE-re kattintasz a Diákhitel Központ által szervezett Felvételizők Hétvégéje elnevezésű online programon. A www.felvetelizz.hu oldalon megtekintheted az SZTE oktatási és kutatási tevékenységét ismertető videókat, böngészhetsz az egyetem képzési kínálatában, és online chat formájában kérdéseket tehetsz fel az intézmény képviselőinek, akik élőben meg is válaszolják őket.


A Felvételizők Hétvégéjén a hazai felsőoktatási intézmények bemutatkozása mellett mindent megtudhatsz a pályaválasztás dilemmáiról, a felvételi eljárás folyamatáról, tanulmányaid finanszírozásának lehetőségeiről, a legmenőbb szakmákról és az egyetemi életről. A kétnapos workshop minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetőek, a konferencia ideje alatt pedig lehetőséged nyílik arra, hogy az előadóktól akár névtelenül is kérdezz.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.






Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.


További hallgatói vélemények >>>