Bezár

Hírarchívum

kiemelt_allasbore_kiallitok

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Tavaszi Állásbörzére

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Tavaszi Állásbörzére

2018. január 26.
1 perc

Elindult a jelentkezési időszak az április 5-én megrendezésre kerülő SZTE Tavaszi Állásbörzére, melyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók 2018. március 5-ig jelentkezhetnek a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2018. április 5-i állásbörzén résztvevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról.

 

Az SZTE Karrier Iroda idén tavasszal is ingyenes részvételi lehetőséget biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra 2018. február 28-ig olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt.

 

Tavaly, az SZTE Őszi Állásbörzén első alkalommal került megrendezésre az Állásbörze Kávészünet. Ezen az eseményen az állásbörze keretein belül személyesen találkozhattak a résztvevő cégek és az egyetem kari képviselői, így azonnali lehetőségük nyílt a kapcsolatfelvételre és a további együttműködési lehetőségek feltárására. A kávészünet sikerességén, illetve a pozitív visszajelzéseken felbuzdulva a Tavaszi Állásbörzén az érdeklődés függvényében ismét megrendezésre kerül az esemény.


További információ: SZTE Karrier Iroda

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek