Bezár

Hírarchívum

levendula

Egy hétvége a Füvészkertben, ahol minden a levenduláról szól

Egy hétvége a Füvészkertben, ahol minden a levenduláról szól

2018. június 21.
1 perc

Ötödik alkalommal szervez Levendula Napokat a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje és az SZTE Kulturális Iroda. Június 30-án és július 1-jén 9 órától kézműves termékekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, bemutatókkal, koncertekkel és színházi műsorral várják az érdeklődőket az SZTE Füvészkertben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A kétnapos rendezvényen színvonalas és színes színházi előadásokkal, koncertekkel, ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal és bemutatókkal várják a levendula szerelmeseit és az érdeklődőket.


Az előadásokon kívül kézművesek, növénytermesztők és méhészek is várják a látogatókat. Egész nap levendulás kézműves termékek, ajándéktárgyak, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek, valamint levendula, egzotikus és évelő növények vásárlására is lehetőség lesz. A kicsiknek gyermekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal készülnek a szervezők.


Koncertezik többek között a Terebes zenekar, a Szelence Énekegyüttes, Benedekfi István és Benedekfi Zoltán, a Boggie együttes, valamint Szondi Péter és Szondi Tamás, sőt bolgár dalok is felcsendülnek Lakos Boglárka és Klebniczki György előadásában. Fellép a Haramia együttes, a JaMese, Váczi Eszter, a Szegedi Nemzeti Színház és a Grimm-Busz Színház.


A részletes program az V. Szegedi Levendula Napok honlapján megtalálható.


SZTEinfo – Kocsis Bernadett

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek