Nyílt napot tart az SZTE Mezőgazdasági Kara

"Kitárt Kar” címmel nyílt napot tart az SZTE Mezőgazdasági Kara június 28-án, csütörtökön, 10 órától Hódmezővásárhelyen. A nyílt napon kötetlen formában ismerkedhetnek meg a leendő hallgatók az oktatási épületekkel, az oktatókkal, diáktársakkal, és az egyetemi élettel.

A Mezőgazdasági Kar eddigi tájékoztatóin a képzési kínálatról kaphattak felvilágosítást az érdeklődők, illetve tudományos előadásokat, prezentációkat tartottak a kar oktatói. Idén, az eddigi évekkel ellentétben, kötetlen formában lesz lehetőségük a leendő hallgatóknak megismerkedni az oktatási épületekkel, az oktatókkal, diáktársakkal, és az egyetemi élet színes oldalával. Szakmai témájú és gyakorlatias programok, tanüzemi, és lőtéri bemutató, valamint bográcsozás várja az érdeklődőket.

A rendezvény végén értékes SZTE-s ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.





Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>