Bezár

Hírarchívum

IMG_9597_cover

Újabb sikeres félévet zárt a KAPU kínai-magyar cserediák program az ÁJTK-n

Újabb sikeres félévet zárt a KAPU kínai-magyar cserediák program az ÁJTK-n

2018. június 18.
1 perc

Ismét sikeres félévet zárt az Állam- és Jogtudományi Kar KAPU programja. Az évzáró ünnepségen 16 kínai hallgató vehette át tanúsítványát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az ünnepségen az egyetemet Prof. Dr. Karsai Krisztina, az SZTE oktatási rektorhelyettese képviselte, aki a KAPU program korábbi igazgatójaként köszöntötte a hallgatókat. Az Állam- és Jogtudományi Kart, valamint a cserediák programot, Dr. habil. Mezei Péter, az ÁJTK nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettese és Dr. Varga Norbert tudományos ügyekért felelős dékánhelyettes, a KAPU program jelenlegi igazgatója képviselte. A Konfuciusz Intézet nevében, Dr. Wang Lei, az Intézet kínai igazgatója, anyanyelvükön üdvözölte a már végzett hallgatókat, elismerve a program eddigi sikerességét.


IMG_9607


Az évzáró ünnepség formális részét követően a végzett diákokról és oktatókról közös csoportkép készült, ezzel szimbolizálva a két ország közötti szoros együttműködést. A kínai diákok elmesélték, hogy remekül érezték magukat Szegeden, valamint lényegesen gazdagabb szaktudással felvértezve térhetnek haza, ami mögött az oktatók és szervezők kitartó és eredményes munkája húzódik meg.


695855858

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek