Bezár

Hírarchívum

Közel 10 millió forintra pályázhatnak az SZTE-sek

Közel 10 millió forintra pályázhatnak az SZTE-sek

2018. március 08.
1 perc

Az SZTE Tehetségpont összesen 10 millió forint értékű ösztöndíjaira március 22-ig lehet pályázni. A Kiválósági listára a saját szakterületükön kiemelkedő hallgatók, az esélyegyenlőségi ösztöndíjra a hátrányos helyzetű SZTE-sek jelentkezhetnek. Emellett 11 szegedi vállalat idén is több millió forinttal támogatja a tehetséges egyetemistákat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A saját szakterületükön kiemelkedő hallgatók a Kiválósági lista vagy a vállalati ösztöndíjak, a hátrányos helyzetű SZTE-sek pedig az esélyegyenlőségi ösztöndíjak által összesen közel 10 millió forintra pályázhatnak.

 

Az SZTE Tehetségpont idén is, csakúgy, mint a korábbi években, a Szegedi Tudományegyetem jelentős eredményeket elért hallgatóit szeretné támogatni ösztöndíjai, valamint számos szegedi, tehetséggondozás iránt elkötelezett nagyvállalat segítségével. A Kiválósági ösztöndíjak keretében az universitas több tucat hallgatója részesülhet 20 és 100 ezer forint közötti támogatásban, míg a vállalatok is számos elismerést adnak át, amelyek közül minden kar hallgatója megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő kiírást.

 

Az SZTE-sek három kategóriában pályázhatnak a 20 és 100 ezer forint közötti egyszeri támogatást jelentő Esélyegyenlőségi Talent Ösztöndíjakra is, amelyekre fogyatékossággal élő, roma származású és hátrányos helyzetű hallgatók jelentkezhetnek.

 

További információk:

SZTE Talent Ösztöndíj és Kiválósági Lista

Vállalati ösztöndíjak

 SZTE Esélyegyenlőségi Talent Ösztöndíj

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek