SZTE Info

Legyen Neked is egy startupod! - Segít az INPUT program

„3+1 lépés a startupod beindításához” szlogennel indul ingyenes felkészítő program Szegeden, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad egy startup beindításához. Az első előadást március 21-én, 17 órától a Szent-Györgyi Albert Agórában tartják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az INPUT program célja, hogy segítse az ötletgazdákat megvalósítani innovatív ötleteiket, versenyképessé és nemzetközi szintűvé tenni azokat. Szemléletformáló előadásokon, meetupokon találkozhattatok az INPUT program nevével és a INPUT program startup koordinátoraival. 2018-ban négy egymásra épülő rendezvénysorozatot indítanak márciusban, amely sikeres elvégzése közelebb visz a célodhoz: sikeres üzletet építeni, és akár nemzetközi piacra is jutni! A programot a startup ökoszisztémát és nemzetközi jógyakorlatokat is jól ismerő szakértői csapat állította össze.


Hogyan épül fel a 3+1-es rendezvény?

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget kapsz a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod, akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorok személyes tanácsadásával segítik a fejlődésed.


Program

A képzések ingyenesek, és csak rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki az ötletedből! A kemény munka mindig kifizetődő.

Legyen_neked_is_startupod_Szeged
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

%1970. június %01.

Kiemelt_Konyvhet_2019

„Amelyik város nincs megírva, nem létezik” – jelentette ki a József Attila-díjas, egykor a szegedi egyetemen tanuló író, Grecsó Krisztián a 90. Ünnepi Könyvhét nyitányán. A szegedi könyvünnep 2019-ben is korábban kezdődött és tovább tart, mint más városokban. A közel 150 program harmadát az SZTE NKI szervezte, minden második rendezvény főszereplője vagy közreműködője kötődik a szegedi universitashoz.

SZTEtelevízió

%1970. szeptember %01.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *