Bezár

Hírarchívum

IMG_6650-001

Szerelemtől a robotokig – Pedagógiai esték az IH-ban

Szerelemtől a robotokig – Pedagógiai esték az IH-ban

2018. szeptember 05.
2 perc

Szeptember 10-én, azaz jövő héten hétfőn kezdetét veszi a nagy sikerű Pedagógiai Esték őszi szemesztere. Az SZTE JGYPK Mentor(h)áló Központja és az IH Rendezvényközpont közös szervezésében 11 izgalmas előadást hallhatunk.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

- Rendkívül színes rendezvénysorozatnak nézünk elébe, mint ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk. Az előző évad 58 előadásából 25 zajlott teltházzal – tudtuk meg Jávorszky Ivántól, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől szeptember 5-én, a 2018-as őszi évad programjait ismertető sajtótájékoztatón, az IH Rendezvényközpontban. Hozzátette: a szerelemtől a hegymászáson át, egészen a robotokig számos érdekes témáról lesz szó az előadásokon.


IMG_6633


Porkoláb Mihály, az SZTE JGYPK Mentor(h)áló Központ ügyvivő szakértője, az előadássorozat főszervezője elmondta: az a több mint száz visszatérő vendég is jól mutatja a program népszerűségét, akik előadásról előadásra követik az eseményeket. A nézők ráadásul nemcsak szegediek, hanem a régió távolabbi pontjairól is érkeznek, többek között Kecskemétről, vagy Szolnokról is.

Az őszi évad első vendége Klein Dávid, Magyarország legismertebb és legnépszerűbb expedíciós hegymászója lesz. Akik időben foglalnak jegyet, szeptember 10-én, hétfőn 18 órától hallgathatják meg érdekfeszítő előadását.


Az előadók között szerepel még Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő együttes tagja, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök, Réz András filmesztéta, Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő és aktivista, Pál Csaba Bolyai-díjas biológus, Dr. Purebl György pszichiáter, pszichoterapeuta, Papp-Váry Árpád marketingszakember, Dr. Bánki György pszichiáter és Dr. Forgács Tamás nyelvész, a Szegedi Tudományegyetem tanszékvezető egyetemi docense, az SZTE Tanárképző Központ főigazgatója.


Az őszi szemeszter részletes programja itt elérhető.



Fotó és szöveg: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek