Bezár

Hírarchívum

Átadták a tandíjfelező ösztöndíjakat a leendő kommunikáció szakos hallgatóknak

Átadták a tandíjfelező ösztöndíjakat a leendő kommunikáció szakos hallgatóknak

2019. február 06.
1 perc

Idén is díjazta az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék azokat a középiskolásokat, akik pályáztak a tandíjfelező ösztöndíjra. Kreatív alkotásával összesen öt leendő hallgató nyerte el a támogatást.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idén is meghirdette tandíjfelező kezdeményezését az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék: olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni 2019 szeptemberétől. A tanulók kreatív anyagokkal jelentkezhettek a megmérettetésre: ötletes fotókat, videókat, kritikákat készítettek a diákok, melyek közül az öt legkreatívabbat választotta ki nyertesnek a szakmai zsűri.


A díjakat a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar dékánja, Gyenge Zoltán adta át. Köszöntő beszédében kiemelte, hogy évről évre egyre jobb a képzés a kommunikáció- és médiatudomány szakon, mely nagyban köszönhető a tanszékvezetőnek, Pusztai Bertalannak és csapatának. Elmondta, hogy a szolgáltatási szektor egyre jelentősebb szerepet tölt be napjainkban, így biztos, hogy a szak elvégzése után, mindenkinek biztos állása lesz, hiszen ez a diploma rendkívül versenyképesnek bizonyul a munkaerőpiacon.


A február 5-i rendezvényen öt tanulónak adtak át díjat. Első helyen végzett Fábián Soma, Fodor Flóra és Bakos Judit, így nekik az első egyetemi félévük tandíjának felét a tanszék vállalja át. Második helyen végzett Erős Alexa és Juhász Krisztián, akik a tandíjuk negyedét nyerték el.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek