SZTE Info

ERC információs nap az SZTE-n

Az Európai Kutatási Tanács Végrehajtó Ügynöksége információs napot tart március 11-én az SZTE Dugonics téri központi épületében. Az angol nyelvű előadás célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Horizont 2020 programról és az ERC támogatásokról.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz között. Részvételi szándékát a inno@rekt.szte.hu címen jelezze.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. január 09.

SZEM_2018_dekanok_nyito

Mi a szegedi egyetem küldetése? A 2000-ben született 12 karú szegedi universitas kari vezetőinek válaszai az SZTE honlapján a Pillanatfölvétel a dékánoktól interjúsorozatban olvashatóak. Ezekre épül a Szegedi Egyetem Magazin alábbi összeállítása, amely az SZTE 12 karának hasonlóságait, az összetartó és előre vivő erőket villantja föl.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *