Bezár

Hírarchívum

eotvozetVIII

Fiatal tudósok konferenciája az Eötvös Lóránd Szakkollégiumban

Fiatal tudósok konferenciája az Eötvös Lóránd Szakkollégiumban

2019. március 29.
1 perc

Ismét megrendezi az Eötvös Lóránd Szakkollégium az immár hagyománnyá vált Eötvözet Konferenciát. A rendezvényen közel 80 fiatal tehetség mutatja be tudományos munkáját. A háromnapos konferenciának, április 4-6. között a Szegedi Tudományegyetem TTIK Irinyi épülete ad helyet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A háromnapos rendezvényen mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő témákat, ugyanis 14 különböző szekcióval készülnek a közönségnek. A témák érintik a biológiát, pedagógiát, kémiát és élettudományokat, fizikát, fölrajzot és társadalomtudományt, matematikát és informatikát, orvostudományt, pszichológiát. Az irodalom iránt érdeklődőket a kortárs irodalom és irodalomtudomány szekcióval várják, a történelem kedvelői pedig az ókortól a középkorig és az újkortól a jelenkorig témában hallgathatnak előadásokat. A gála vacsora előtt Dr. Hideghéti Katalin onkológus és Szilasi László író, egyetemi docens beszélget az író életrajzi ihletésű Luther kutyái című művéről.


A nyolcadik alkalommal megrendezett Eötvözet Konferencia kihagyhatatlan lehetőség az alap-, mester-, és PhD-képzésben részt vevő egyetemi hallgatók számára is. A tapasztalatszerzés mellett, kiváló alkalom arra, hogy a hallgatók megismerhessék diáktársaik kutatási tevékenységét a különböző szekciókban érdeklődésüknek megfelelően.


A rendezvény részletes programja itt érhető el. További információ itt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek