Bezár

Hírarchívum

Erősödött az SZTE-Szedeák

Erősödött az SZTE-Szedeák

2008. szeptember 16.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
 
Visszatér nevelőegyüttesébe, azaz az SZTE-Szedeákban folytatja pályafutását Kukla Zsolt – jelentették be kedden az NB I/B csoportos szegedi férfi kosárlabdacsapat hivatalos honlapján.
A 29 éves, 203 cm magas center, Kukla Zsolt villámigazolással tér vissza nevelőegyesületébe: 1996 és 2003 között kosárlabdázott Szegeden, az előző öt évben pedig a Vásárhelyi Kosársuli csapatában szerepelt. Mint az tegnap nyilvánvalóvá vált, Hódmezővásárhelyen megszűnt az élvonalbeli kosárlabda, a klub egy fővárosi egyesületbe olvad be. A játékosok többségét nem veszi át az Enternet NTE Hegyvidék néven szereplő alakulat.
A „Ká” becenévre hallgató center az NB I/A csoport legutóbbi idényében mérkőzésenként 10 percet töltött a pályán, 3 pontot, 2 lepattanót átlagolt, az Albacomp és a Falco elleni idegenbeli találkozókon 10-10 pontot szerzett.
Az egyetem által támogatott SZTE-Szedeák hétvégén Debrecenben vereséggel kezdte a bajnoki szezont, vasárnap 18 órakor azonban már Kukla Zsolttal megerősödve lép pályára első hazai találkozóján a B csoport egyik favoritja, a Salgótarján ellen az újszegedi sportcsarnokban.
 
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek