Bezár

Hírarchívum

DSC_0136_3
Az SZTE FOK végzősei is átvették diplomáikat

Az SZTE FOK végzősei is átvették diplomáikat

2009. június 20.
2 perc
25 hallgató kapta meg oklevelét az SZTE Fogorvostudományi Kar június 20-án rendezett ünnepségén a TIK-ben.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A Fogorvostudományi Kar diplomaosztó ünnepségének a József Attila Tanulmányi és Információs Központ adott otthont június 20-án.

Az avatótanácsban Szabó Gábor rektor mellett Nagy Katalin, a kar dékánja, illetve a társfakultások első emberei, Benedek György orvoskari és Fülöp Ferenc gyógyszerészkari dékán foglaltak helyet. Nagy Katalin professzor asszony ünnepi beszédét követően vehette át diplomáját az a 25 diák, akik ezzel az aktussal lezárták fogorvosdoktori tanulmányaikat. Közülük 3 fő az angol nyelvű képzési programban, 22 fő magyar nyelvű képzési programban végzett.
DSC_3243R_2

Az ünnepségen több elismerést is átadtak.

Klinikai főorvosi kinevezésük alkalmából emléklapot kapott: Antal András, Hoppenthaler János és Olasz Tibor.

A Szegedi Tudományegyetem fogorvosképzésében végzett oktatói munkáért emléklapot vehetett át: Czinkóczky Béla, Nyárády Zoltán, Tóth Attila, Urbán István és Szakács Zoltán.

Visiting professzor címet és emléklapot kapott: Wilfried Reiche (Wolfsburg).

A SZTE Fogorvostudományi Kar és Dr. Wilfried T. Reiche (Zahnmedizinisches-kompetenzzentrum, Wolfsburg) Dr. W.T. Reiche Díjat alapított. A díjat évente a kar 3 hallgatója és 1 fiatal oktatója számára ítélik oda kiemelkedő tanulmányi, szakmai és közéleti tevékenységük elismeréséül. A szakmai szempontok figyelembevételével a FOK vezetése értékelő pontrendszert alakított ki. A beérkezett pályázatok közül a bírálóbizottság döntése alapján az idei év díjazottjai: Barrak Nóra, Fráter Márk és Párkányi László hallgatók, illetve Móra Márta fiatal oktató.
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek