SZTE Info

Kedvezményes jegyek a Pick Szeged BL mérkőzéseire!

Az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala a Szegedi Tudományegyetem és a Sante Kézilabda Sport- és Reklámszervező Kft közötti megállapodás alapján összesen 50 jegy erejéig az Egyetem hallgatói, dolgozói és maximum 10 fő SZTE Alma Mater tag részére a Pick Szeged Szegeden megrendezésre kerülő Férfi kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésekre kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az első fordulóra, Pick Szeged-Csehovszki Medvegyi mérkőzésre október 3-án (szombaton), 17.15 órakor kerül sor. Jegyeket október 1. csütörtök 12:00-ig személyesen az SZTE Rektori Hivatal Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatóságon (Szeged, Honvéd tér 6. 36-os szoba) lehet igényelni 8:00 – 12:00 és 13:00 – 16:00 között. A jegyet – melynek ára 1500,- Ft – az igényléskor kell kifizetni és október 2-án pénteken 8:00 – 13:00 óráig lehet átvenni a hallgatói, illetve a főállású közalkalmazotti jogviszony, valamint SZTE Alma Mater tagság - például diákigazolvánnyal, dolgozói kártyával történő - igazolását követően a SZTE Rektori Hivatal Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatóságon. A jegyek az igények beérkezési sorrendjében kerülnek kiosztásra.
További mérkőzések:
 
Október 10. (szombat), 17.15: Pick Szeged-PAOK mérkőzésre jegyeket október 7. szerda 16:00 óráig lehet igényelni és október 9-én pénteken 8:00 – 13:00-ig lehet azokat átvenni.
 
November 8. (vasárnap), 17.15: Pick Szeged-Valladolid mérkőzésre jegyeket november 4. szerda 16:00 óráig lehet igényelni és november 6-án pénteken 8:00 – 13:00 óráig lehet azokat átvenni.
 
November 22. (vasárnap), 17.15: Pick Szeged-Montpellier mérkőzésre jegyeket november 18. szerda 16:00 óráig lehet igényelni és november 20-án pénteken 8:00 – 13:00 óráig lehet azokat átvenni.

Jó szurkolást!
SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettesi Hivatala
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. augusztus 02.

nyito_PB

Hogyan változik a lakosság véleménye egy sportesemény alatt? Milyen társadalmi hozadéka van egy nemzetközi sporteseménynek? Polcsik Balázs, az SZTE JGYPK Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjasa többek között ezeket a kérdéseket járta körül nyertes pályázatában. A fiatal kutatót tapasztalatairól és eredményeiről kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *