SZTE Info

Közgázos Vitaülések

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A „Külföldi részvétel az egyetemek és az ipar közötti együttműködésben” témakörében tartják meg a Közgázos Vitaülések aktuális rendezvényét szeptember 24-én 15 órai kezdettel. Vitaindító előadást tart Inzelt Annamária, a Pénzügykutató Zrt. Innovációs Kutató Központ alapítója és igazgatója, az MTA doktora, amely után a beszélgetés a megjelentek aktív részvételével folytatódik.
Szervezők: a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani és
Gazdaságfejlesztési Intézete, valamint a MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága.
A vitaülés helye: az SZTE Gazdaságtudományi Karának díszterme (Kálvária sgt. 1., I. emelet).
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. január 09.

SZEM_2018_dekanok_nyito

Mi a szegedi egyetem küldetése? A 2000-ben született 12 karú szegedi universitas kari vezetőinek válaszai az SZTE honlapján a Pillanatfölvétel a dékánoktól interjúsorozatban olvashatóak. Ezekre épül a Szegedi Egyetem Magazin alábbi összeállítása, amely az SZTE 12 karának hasonlóságait, az összetartó és előre vivő erőket villantja föl.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *