2024. március 28., csütörtök

Viragagyas_02

Zöld Iroda Vándorkiállítás és képzés a TIK-ben

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja megnyitása óta nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, a fenntartható fejlődésre, a társadalmi felelősségvállalásra. Ezért is ad otthont a Zöld Iroda vándorkiállításnak és képzésnek 2011. január 17-21 között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Egyetemnek közel 7.000 munkavállalója, több mint 28.000 hallgatója van, akikből több ezer fő napi szinten megfordul TIK-ben. Egy ekkora tömeget megmozgató intézmény nem mehet el a mellett a tény mellett, hogy napjainkban a környezet védelme, annak népszerűsítése nagyon fontos feladat. Fontosnak tartják továbbá a Központ közel 300 munkatársa esetében a környezettudatos magatartás, gondolkodás erősítését; a többi egyetemi egység számára a példamutatást, a jó gyakorlatok megteremtését is. Tevékenységük elismeréseként a központ igazgatósága a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért által 2009-ben meghirdetett Zöld Iroda versenyen elnyerte a „2009 Legtöbbet Zöldült Irodája” díjat, míg 2010-ben Kreativitás különdíjban részesült, további három egyetemi egységgel közösen indulva (HSZI, GTK Dékáni Hivatal, Rektori Hivatal). A TIK a KÖVET Egyesület tagja.

A KÖVET Egyesület ezért is tartja Zöld Iroda képzését és vándorkiállítását a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központban 2011. január 17-21 között. A rendezvény célja a környezet- és emberbarát munkahely kialakításának bemutatása.

 

A rendezvényre szeretettel várják az egyetem minden polgárát. Részletes információ a Zöld Iroda Vándorkiállításról és képzésről, valamint a jelentkezési lap a csatolt dokumentumokban található.


Meghívó


Jelentkezési lap

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés