SZTE Info

Diplomaosztó a Gazdaságtudományi Karon

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán 2011. július 3-án a az előírt feltételek szabályszerű teljesítése után 216 jelölt diplomájának átadására került sort a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Gazdaságtudományi Kar diplomaosztó 2011Bolognai rendszerű alapképzési szakokon nappali és távoktatási tagozaton összesen 82 fő szerzett diplomát: Gazdálkodási és menedzsment szakon: 33 fő, Kereskedelem és marketing szakon: 17 fő, Pénzügy és számvitel szakon: 32 fő. A hagyományos rendszerű, Gazdálkodási szakon: 5 fő, szakirányú továbbképzéseinken további 28 fő kapott oklevelet.


Mesterképzési szakokon nappali és levelező tagozaton összesen 73 fő szerzett diplomát: Közgazdálkodás és közpolitika szakon 21 fő, Marketing szakon 31 fő, Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakon 16 fő, Regionális és környezeti gazdaságtan szakon 5 fő. A hagyományos egyetemi képzésben, Gazdálkodási szakon 28 fő kaphatja meg a diplomáját: nappali tagozaton 19 fő, levelező tagozaton, kiegészítő egyetemi képzésben 9 fő.

 

Dr. Hetesi Erzsébet a GTK dékánja köszöntötte a professor emerita kitüntető címben részesülő Dr. Botos Katalin professzor asszonyt és címzetes egyetemi docensi kitüntető címben részesülő Dr. Schneider Klára tanárnőt illetve a Discipuli Pro Universitate díjban részesülő hallgatókat Mező Júlia Veronikát és Dancsik Bálintot.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. július 09.

Kiemelt_Medicina_Juhasz_A

Kóboroljuk be, fedezzük fel Európát Juhász Árpáddal! A nyári vakáció startjánál a magyar geológust, a hazai természettudományos ismeretterjesztés egyik legjelentősebb alakját a 90. Ünnepi Könyvhét szegedi programján bemutatott legújabb könyvéről, az Egzotikus Európáról kérdeztük. Kíváncsiak voltunk a kiadványt gondozó Medicina Könyvkiadó vezérigazgatója és a szerkesztő véleményére is.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • július 8. 08:00 - 26. 16:00
  Az Intézet munkatársai tantermi órákon nyújtanak betekintést a magyar büntetőjog elméletébe. A nyári program célja nem csupán az elméleti ismeretek megalapozása, hanem a gyakorlati tapasztalatszerzés is. Így a programot igazságügyi orvostanhoz kötődő boncolás, bírósági tárgyalás-szimuláció és intézménylátogatások színesítik. A kínai hallgatók ellátogatnak – többek között – a Szegedi Fegyház-és Börtön I. számú objektumába, és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra is.
 • július 14. 08:00 - augusztus 10. 16:00
  A magyar nyelv alapjait és szabályait öt különböző szinten 90 perces órákon sajátíthatják el a világ több pontjáról érkező résztvevők. A nyelvórák mellett kirándulások, nemzetközi est és számos érdekes előadás várja a magyar nyelv és kultúra iránt érdeklődőket. A tanfolyam résztvevői Szeged látnivalói mellett Budapestre és Ópusztaszerre is ellátogatnak, így is ismerkedve a magyar kultúrával.
 • július 24. 17:00 - 25. 05:00
  Részletes program: 17:00 Pont Ott Warm Up Parti GNU-val. 19:00 Carson Coma koncert. 19:50 Egyetemi köszöntő. 20:00 Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése. 20:30 Supernem koncert. 22:00 Pont Ott Parti After Buli a JATE Klubban és a teraszán.
 • július 27. 10:00 - 28. 20:00
 • augusztus 2. 08:00 - 10. 20:00
  Az Olimpia fő támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az esemény fő kivitelezője a Szegedi Tudományegyetem. Az esemény fő szakmai szervezője a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Csillagászat Nonprofit Kft.