Bezár

Hírarchívum

Az SZTE Karrier Iroda programjai

Az SZTE Karrier Iroda programjai

2011. március 08.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Április 11., máj. 9., jún. 6. - Angol nyelvű CV tanácsadás

A hallgatóknak a magyar nyelvű önéletrajzi tanácsadás mellett lehetőségük nyílik angol nyelvű tanácsadásra is. Így nemcsak magyar, hanem külföldi szakmai gyakorlatra és munkahelyekre pályázhatnak.

Március 30., április 12., 19., május 3., 17., 24., jún.7. - Grafológiai tanácsadás

A nagy sikerű tanácsadásunkon, a hallgatók megismerhetik önmagukat írásképük alapján is. Egy képzett grafológus szembesíti őket azzal, hogy mit árul el róluk írásuk.

Március 22-30. - SZTE Tavaszi Karrier Napok

A programsorozat folyamán, a tanulók rész vehetnek szakképzett HR-es tanácsadók által vezetett próbainterjúkon; különböző teszteket próbálhatnak ki, amelyekkel egy igazi kiválasztás során is találkozhatnak.

Kerekasztal-beszélgetéseinken tapasztalatot cserélhetnek szakképzett előadóinkkal és, megvitathatnak olyan témákat is a karrier világával kapcsolatban, amelyekről órarendi keretek között nem esik szó.

Mindemellett gyakorlati, kompetencia - fejlesztő foglalkozásainkon az egyetemi hallgatók játékos formában erősíthetik képességeiket.

Március 30. - SZTE Tavaszi Állásbörze és Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje

A program keretében lehetőségük adódik a hallgatóknak a személyes találkozásra a cégvezetőkkel, és HR osztály munkatársaival. Személyesen tehetik fel kérdéseiket, és be is adhatják jelentkezésüket a kiállító cégekhez. A program nemcsak a végzett vagy a végzős hallgatók számára nyújt lehetőséget, hanem azokak a tanulóknak is, akik már az egyetemi évek alatt szeretnének szakmai tapasztalatot szerezni. Ez óriási előnyt jelent azokkal szemben, akik frissdiplomásként, de szakmai tapasztalat nélkül lépnek ki a munkaerőpiacra.

Április 22., 29. és május 5., 13. - Vitatechnikai alapok képzés

A tanfolyam során a hallgatók megtanulják, hogyan érveljenek stresszes helyzetekben, hogyan álljanak ki véleményük mellett, amelyet később nem csak egy szóbeli vizsgán, hanem akár egy béralku folyamán is sikeresen alkalmazhatnak.

Április 29-30. - Projekt és pályázatírási ismeretek tréning

A hallgatók a tréning során megismerkedhetnek a projekttervezés és ütemezés kulcsfogalmaival, feladataival, a költségkalkulációval; és az esélyegyenlőségi és környezetfenntarthatósági tudatosság fontosságával.

Május 5-6. - Kommunikáció és tárgyalástechnikai tréning

A tréning célja, hogy a hallgatók a kommunikációs stílusukat fejleszthessék, tudatosuljon bennük verbális és non-verbális kommunikáció; illetve hogy megismerjék a tárgyalások során alkalmazott taktikai eszközöket és stratégiákat.

Május 30-31. - Pályatervezési és álláskeresési ismeretek tréning

A tréning elsődleges célja az alapvető pályatervezési ismeretek és készségek gyakoroltatása és fejlesztése. A hallgatók megismerkednek az álláskeresési lehetőségekkel, és megtanulják, hogyan tudnak minél jobb álláspályázatot (önéletrajzot és motivációs levelet) írni, és hogyan viselkedjenek egy állásinterjú során.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek