SZTEhetség-tréningek

Stresszkezelés, pályázatírás, csoportvezetés és élménypedagógia – ingyenesen

Tréningeket tart tagjainak vezetői kompetenciák, stresszkezelés, csoportszerepek és pályázatírás területén a Szegedi Tudomnyegyetem Tehetségpont. A novemberi programok ingyenesek, ám regisztrációhoz kötöttek. 

Az SZTE Tehetségpont novemberben négy tréninget is szervez tagjai számára a Tanulmányi és Információs Központban (TIK). A részvétel minden esetben ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Az első, egynapos Pályázatírási alapismeretek című képzést november 19-én tartották. A résztvevők itt megismerkedhettek a projecttervezés és ütemezés kulcsfogalmaival, illetve feladatival, továbbá a szükségletfelmérés és költségkalkuláció módszereivel.

A Csoportszerepek élménypedagógiai gyakorlatok tükrében címet viseli a második, a november 21-i képzés: a jelentkezők kipróbálhatják, milyen csoportszerepek komfortosak vagy éppen kényelmetlenek számukra vicces és elgondolkodtató feladatokon keresztül. A november 22-i Stresszfaktorok és stresszkezelési technikák nevű tréning résztvevői saját aktivitásukat felhasználva fejleszthetik önismeretüket, sőt, megtanulhatják, hogyan növelhetik tűrőképességüket és teljesítményüket.

A november 25-i Vezetői kompetenciák és csoportvezetési készségek fejlesztése tréningen pedig a részvevők segítséget kapnak az egyéni kompetenciák feltérképezésében, de megismerkedhetnek a csoportdinamikával és a csoportfolyamatokkal is. A vezető szerep iránt érdeklődők november 22-ig jelentkezhetnek a szintén egynapos képzésre.

Az SZTE Tehetségpont tagjai mind a négy tréningen ingyenes részt vehetnek, ha előzetesen regisztrálnak a http://www.sztehetseg.hu/ internetes oldalon. További információk az info@sztehetseg.hu e-mail címen vagy a 0662/544-696-os telefonszámon kérhetők.

 

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.




Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.



További hallgatói vélemények >>>