Bezár

Hírarchívum

Megjelent a Szegedi Egyetem Magazin

Megjelent a Szegedi Egyetem Magazin

2012. április 21.
2 perc

Tartalmában és formájában is újjáalakult a Szegedi Tudományegyetem lapja, a 60. évfolyamát élő Szegedi Egyetem. Az újság 2012-től – igazodva a kor kihívásaihoz – Szegedi Egyetem Magazinként folytatja pályafutását, s igyekszik szolgálni az egyetemi polgárokat. A márciusi mutatványszám immár az SZTE honlapján olvasható, az áprilisi friss újság pedig a hagyományos terjesztési pontokon.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A legfrissebb hírekről az SZTE www.u-szeged.hu honlapja folyamatosan tájékoztat, a Szegedi Egyetem Magazin pedig a hírek mögé néz, vizsgál és elemez: koncepcionális kérdéseket kíván tárgyalni, az universitas értékein keresztül mutatja be az egyetem és környezete kapcsolatát. Az újság az SZTE Szegedi Egyetemi Kiadó és Médiacentrum gondozásában, az egyetem Honvéd téri épületében található központi szerkesztőségben készül. A fiatalos, lendületes, dinamikus lap nemcsak olvasóként, hanem munkatársként is számít a hallgatókra.

A Szent-Györgyi Albert-konferenciára készített mutatványkiadvány immár a www.u-szeged.hu-ról is letölthető! Az áprilisi friss szám a hagyományos terjesztési pontokon található.

A Szegedi Egyetem Magazinhoz természetesen továbbra is ingyenesen juthatnak hozzá az olvasók a már jól megszokott terjesztési pontokon: az egyetemi épületekben, egyes kávézókban, középiskolákban; illetve majd folyamatosan az SZTE honlapján is olvasható a szegedi universitas lapja.

A május elején megjelenő számban a szerkesztőség majd megkérdezi a nagyközönséget: hogyan fogadja az átalakulást, mit szól az új dizájnhoz és a tartalomhoz. Aki kitölti a májusi Szegedi Egyetem Magazin kérdőívét, értékes nyereménnyel lehet gazdagabb, érdemes lesz tehát mindenkinek megmondania a magáét! De addig is: jó olvasást!

SZTEpress

 
A Szegedi Egyetem Magazin első száma PDF formátumban itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek