SZTE Info

A mi kertünk: ovik és iskolák a Füvészkertben

Mini-kertek szépségversenyét hirdeti meg a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje. A jelentkezőket április 18-ig várják.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje a II. Kertészeti, Kertépítészeti Kiállítást és Vásárhoz kapcsolódóan óvodások és általános iskolások számára mini-kert szépségversenyt hirdet. Várják azok jelentkezését, akik csoportjukkal együtt szívesen készítenének mini-kertet. A jelentkezéseket az lbalogh@bio.u-szeged.hu címen, illetve a 06-30/44-33-548 telefonszámon várják. Jelentkezési határidő: 2012. április 18.(szerda).

A jelentkezőknek a faládát, a földkeveréket és a növényeket április 20-ig az intézményekbe szállítják. Az elkészült kerteket 2012. április 27-én óráig 18 kell a Füvészkertbe visszajuttatni.

További információ: http://www.fuveszkert.u-szeged.hu/ és a Füvészkert felhívásában olvasható

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *