Bezár

Hírarchívum

Nyereményözönnel zárul az egyetemi reality

Nyereményözönnel zárul az egyetemi reality

2012. április 18.
3 perc

Virtuális diplomák mellett számos nyeremény birtokosai lehetnek az Uniface játékosai. Az online játék a jelentkezési határidők leteltével zárult, a résztvevők többek között robogót, fényképezőgépet, élményhétvégét és fesztiválbérletet is kaphattak. Ám az érdeklődőknek még van esélye egy új iPad megszerzésére.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Uniface nevű online egyetemi reality-n bárki részt vehetett, aki szerette volna – legalább az interneten – megismerni a szegedi vagy a pécsi egyetemet. Az internetes játék bemutatta a felsőoktatási intézményeket, illetve az adott várost és az ott zajló kulturális életet. Előadások, ügyintézés, vizsgák, de bulik és egyéb szórakozási lehetőségek is kísérték a virtuális hallgatók mindennapjait, akik akár tíz nap alatt megszerezhették online diplomájukat a kiválasztott intézmény bármelyik szakán. A játék célja a felsőoktatási jelentkezési időszakban a döntés megkönnyítése volt, ám a felvételizők mellett bárki részt vehetett az Uniface-ben.

Azonban a határidők lezárultával a hallgatók nem csupán helyismerettel gazdagodhattak: a szegedi (SZTE) és a pécsi (PTE) tudományegyetem a legjobb játékosok között robogót, fényképezőgépet, élményhétvégét, sőt, még fesztiválbérleteket is szétosztott. A nyertesek névsora a reality honlapján elérhető, ám a tervek szerint egy új iPad táblagép még keresi tulajdonosát.

Az Uniface folytatásában sorsolják ki ugyanis a fődíjakat azon résztvevők között, akik valamelyik felsőoktatási intézménybe felvételiztek és március elejétől a felvételi pontok kihirdetéséig indítanak új Uniface játékost. A játékban szerzett pontok növelik az esélyt a nyeremény megszerzésére, de a legtöbb összegyűjtött pont és a ranglista eredménye nem jelenti az automatikus győzelmet, mivel a következő nyerteseket sorsolás útján választják majd.

A játék hátralevő részéről hamarosan további információk érhetők el a Szegedi Tudományegyetem és az Uniface honlapján, valamint az Uniface Facebook (link: www.facebook.com/uniface.hu) oldalán.

 

AZ UNIFACE EGYETEMI REALITY ELSŐ FORDULÓJÁNAK EREDMÉNYEI:

I. helyezett és abszolút győztes: Édenné Széll Judit. Nyereménye egy robogó a részt vevő egyetemek felajánlásával

II. helyezett a PTE-n: Kühtreiber Éva. Nyereménye egy digitális fényképezőgép a PTE támogatásával.

II. helyezett az SZTE-n: Kálmán Benke. Nyereménye egy iPod Nano az X-admin kft. támogatásával

III. helyezett a PTE-n: Gulyásné Récsei Éva. Nyereménye egy élményhétvége a PTE támogatásával.

III. helyezett az SZTE-n: Hornyák Csaba: Nyereménye két bérlet a Szegedi Ifjúsági Napokra a SZIN támogatásával.

IV. helyezett a PTE-n: Sámson Margit.

IV. helyezett az SZTE-n: Hőgye Norbert.

Nyereményük egy-egy Red Bull üdítő csomag, oklevéllel, a Red Bull támogatásával.

 

Kiemelkedő eredményükkel az SZTE különdíjasai:

Kocsis Marianna, Kiss Eszter, Somosi Zoltán, Csontos Judit Katalin. Nyereményük egy-egy 30 000 forintos KRESZ tanfolyam a Jakab Csaba Autósiskola felajánlásával.

Grama Izabella. Nyereménye KRESZ tanfolyam tankönyvvel és tesztkönyvvel a szegedi Rutin Autósiskola felajánlásával

Kiss Igor. Nyereménye egy 16 órás nyelvtanfolyam a szegedi YES! Nyelviskola felajánlásával.

 

A játék támogatói:

tamogatok

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek