Bezár

Hírarchívum

Decemberi Tudományegyetem a Telin TV-ben

Decemberi Tudományegyetem a Telin TV-ben

2012. december 05.
1 perc

December 6-án jelentkezik új adással a Tudományegyetem. Az SZTEtv egyetemi magazinja kísérletet tesz a Szent-Györgyi-emlékév értékelésére.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert 80 éve fedezte fel a C-vitamint és 75 éve vehette át a legnagyobb tudományos elismerést. Az ebből az alkalomból szervezett egyetemi Szent-Györgyi-emlékévet a Tudományegyetem című televíziós magazin új adásában értékeli Pál József rektorhelyettes és Hegyi Péter egyetemi tanár, a Szent-Györgyi Konferencia főszervezője. A magazinban összefoglalást láthatnak a nézők az egyetem napi ünnepségről, a középiskolásoknak szervezett SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyről és a Szegedi Egyetemi Színpad jubileumi előadásáról.


A Tudományegyetem december 6-án (csütörtökön) este fél nyolctól látható a Telin Televízióban. A teljes adás december 7-től megtekinthető az egyetem honlapján is. A műsor a Médiacentrum megbízásából az SZTEtv BTK TV stúdiójában készült, szerkesztő: Hajdu Zsófia, műsorvezető: Kecskés Lilla kommunikáció BA-szakos hallgató.


SZTEinfo


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek