Bezár

Hírarchívum

Limuzinnal utazhatott az SZTE nyílt napjának nyertese

Limuzinnal utazhatott az SZTE nyílt napjának nyertese

2012. január 23.
1 perc

Idén talán egyetlen végzős gimnazista sem érkezett szalagavató báljára olyan stílusosan, mint Fekete Gábor. A szegedi Radnóti Miklós Gimnázium 12./A osztályának diákja a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kémia szakján szeretne továbbtanulni. Ezért látogatott el az SZTE tavaly novemberi nyílt napjára, ahol egy nyereményjáték sorsolásán elnyerte a fődíjat: hófehér limuzinnal és saját sofőrrel érkezhetett 2012. január 21-én a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban tartott szalagavatóra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az élmény egyedül nem is lehetett volna az igazi, ezért barátnőjén és két barátján kívül a családja is elkísérte Gábort a kocsikázásra. A hatásos báli belépő előtt órákig autóztak a városban, csak a szegedi Városháza előtt álltak meg pár percre néhány fénykép kedvéért.

Limuzin

– Innen sietnünk kell tovább, a szalagavató előtt még el kell próbálnunk a táncokat, aztán hatkor kezdődik a bál – mesélte Gábor, hogyan folytatódik a szombat délután. Közben előkerült a csomagtartóból az elmaradhatatlan pezsgő is és a társaság sietve visszaült a neonfényes belső térbe, hogy továbbhajtsanak a szalagavatóra, élvezve a nem mindennapi fuvart.

PICT0363

 

 

További részletek:

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/limuzinnal_a_szalagavatora/2260457/

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek