Limuzinnal utazhatott az SZTE nyílt napjának nyertese

Idén talán egyetlen végzős gimnazista sem érkezett szalagavató báljára olyan stílusosan, mint Fekete Gábor. A szegedi Radnóti Miklós Gimnázium 12./A osztályának diákja a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kémia szakján szeretne továbbtanulni. Ezért látogatott el az SZTE tavaly novemberi nyílt napjára, ahol egy nyereményjáték sorsolásán elnyerte a fődíjat: hófehér limuzinnal és saját sofőrrel érkezhetett 2012. január 21-én a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban tartott szalagavatóra.

Az élmény egyedül nem is lehetett volna az igazi, ezért barátnőjén és két barátján kívül a családja is elkísérte Gábort a kocsikázásra. A hatásos báli belépő előtt órákig autóztak a városban, csak a szegedi Városháza előtt álltak meg pár percre néhány fénykép kedvéért.

Limuzin

– Innen sietnünk kell tovább, a szalagavató előtt még el kell próbálnunk a táncokat, aztán hatkor kezdődik a bál – mesélte Gábor, hogyan folytatódik a szombat délután. Közben előkerült a csomagtartóból az elmaradhatatlan pezsgő is és a társaság sietve visszaült a neonfényes belső térbe, hogy továbbhajtsanak a szalagavatóra, élvezve a nem mindennapi fuvart.

PICT0363

 

 

További részletek:

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/limuzinnal_a_szalagavatora/2260457/

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.




Gal_ErikaGál Erika - FOK, fogorvos

Nem bántam meg, hogy az SZTE Fogorvostudományi Karára járhatok. Az oktatás nagyon magas színvonalat képvisel, ráadásul nagyon jó kis közösségbe csöppentem. A tanárok korrektek, a tananyag elérhető, csak tanulni kell. Ráadásul minden év végén van nyári gyakorlat, ami kötelező jellegű. Az egyetem gyakorlati helyet is biztosít itt a szegedi klinikán, ezen felül minden államilag támogatott diákjának tömegközlekedési bérletet és jegyzettámogatást biztosít, amit rendkívül hasznosnak tartok.



További hallgatói vélemények >>>