Bezár

Hírarchívum

Összegyetemi GT, mert táborozni jó! - Fesztivál-feeling minden kisgólyának

Összegyetemi GT, mert táborozni jó! - Fesztivál-feeling minden kisgólyának

2012. július 31.
2 perc

Strand, koncert, buli és fesztivál-feeling várja az SZTE összes új hallgatóját az Összegyetemi Gólyatáborban. Augusztus 17. és 19. között a szegedi universitas minden friss polgára együtt készülhet fel a tanévre a Sziksósfürdő Strand és Kempingben.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Összegyetemi Gólyatáborába (GT) mindegyik karról érkeznek kisgólyák, így lehetőség nyílik, hogy az évkezdés előtt ne csak egy adott karon belül köttessenek ismeretségek, hanem más-más kar hallgatói barátkozzanak össze. Immár második alkalommal, a Sziksósfürdő Strand és Kemping ad otthont a rendezvénynek – idén augusztus 17. és 19. között. A háromnapos programkínálat garantáltan a fesztiválfeelinget is elhozza majd az elsőéveseknek, amellett, hogy az egyetemi életben való eligazodáshoz járul hozzá szakmai előadásokkal. A szakmai programok mellett vetélkedők színesítik a napot, este pedig koncertek és két helyszínen bulik várják a hallgatókat.

– Az Összegyetemi Gólyatáborban az elsőévesek még azelőtt megismerhetik egymást, hogy ki-ki elkezdené a tanulást a saját karán, szakján – emelte ki még a tavalyi rendezvénnyel kapcsolatban Szabó Gábor, az SZTE rektora.

Azonban a jó nyári buli, a karok közötti ismerkedés és a fesztiválhangulat, a strandolási, valamint a sportolási lehetőségek mellett más fontos érv is csábítja a Szikire az SZTE 7000 újdonsült hallgatóját. Ugyanis azok, akik részt vettek kari gólyatáborukban, és befizették a hozzá tartozó részvételi díjat, augusztus közepén térítésmentesen válthatják meg belépőjüket az Összegyetemi GT-re. Ám az öregdiákoknak sem kell otthon üldögélniük: már a tavalyi rendezvényen is tartottak nyílt napot, ahol a számtalan régi-új egyetemista együtt csápolhatott – többek között – a Kiscsillag és a Compact Disco koncertjére. A felsőbbéves hallgatók, valamint nem egyetemi polgárok számára 21:30-kor nyílnak meg kapuk.

SZTEpress

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek