SZTE Info

A tanév utolsó „SzemeSZTEr”-e a VTV-ben

A nyári szünet előtti utolsó adásával jelentkezik az SZTEtv SzemeSZTEr című magazinja. A VTV Szeged június 19-én, a Hálózat Televízió július 2-án tűzi műsorra a szegedi egyetemről szóló műsort.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Egyetem Televízió SzemeSZTEr című mazainműsora összegezi, ki mit gondol az új felvételi eljárásról. A Tehetséges hallgató rovatban egy egyedi módon gondolkodó és alkotó festőnövendéket mutatnak be, kipróbálták a pneumobilt, barangoltak a 90 éves Füvészkertben és a KoleSZTErinben remek szendvicseket készítettek. Arra is kíváncsiak voltak, ki milyen rituáléval készül a vizsgákra.

Várja Önöket június 19-én, kedden este nyolc órától a két műsorvezető, Papp Melinda és Prischetzky Botond, valamint a szerkesztő, Nánási Anita.

Az adást július 2-án a Hálózat Televízió műsorán is megtalálják.

Júliusban és augusztusban a SzemeSZTEr legjobb filmjeiből készített válogatással várják a Nézőket a VTV-ben, és a HTV-ben.

SZTEpress

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *