Bringa_szerelem_-_kiemelt

„Bringázz a munkába!” – kisorsolták a nyerteseket

Május 22-én délután hirdették ki az SZTE „Bringázz a munkába!” akciójának, illetve a Szegedi Egyetem Magazin kérdőíves játékának eredményét.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Kerékpárosklub – együttműködve a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal – 2008 óta minden esztendőben kétszer, tavasszal és ősszel szervezi meg a nagy sikerrel zajló „Bringázz a munkába!” kampányt. A mozgalomhoz minden alkalommal tízezrek csatlakoznak a környezet védelme, illetve az egészségtudatos magatartás népszerűsítése jegyében. A Szegedi Tudományegyetem mint az egészséges életmód és a környezetbarát, zöld megoldások elkötelezett híve idén intézményesen kapcsolódott be a programba. Külön nyereményjátékot is hirdetett azok számára, akik regisztráltan vettek részt az akcióban. Mindannyiukat – csaknem száz hallgatót és dolgozót – egy-egy SZTE-s kerékpáros fényvisszaverő pánttal jutalmazta az egyetem.

A május 22-i eredményhirdetésen – melyet a bringások számára is kedvezőtlenné vált időjárási körülmények miatt nem a TIK előtti téren, hanem a TIK épületében tartottak meg – a nagyobb ajándékok nyerteseinek kilétére is fény derült. A Canga Kerékpárbolt és Szerviz ingyenes szervizelését, a Mérey-jármű KRESZ biztonsági csomagját (benne villogószettel, első és hátsó prizmával, két küllőprizmával, egy csengővel és 3000 forintos szervízutalvánnyal), valamint az SZTE ajándékcsomagját Babarciné Zelenka Edit, Schmell Judit, Sovány Tamás, Ördög Attila és Menyhárt Anna érdemelte ki. A harmadik díjat – a Canga Kerékpárbolt és Szerviz 10 ezer forintos ajándékutalványát, ingyenes szervizelését, a Mérey-jármű KRESZ biztonsági csomagját, valamint az SZTE ajándékcsomagját – Daniné Horváth Annamária, míg a második díjat (benne a már felsorolt nyereményekkel, illetve 20 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal) Dömötör Piroska nyerte. A fődíj – mely már 30 ezer forintos ajándékutalványt is tartalmazott – Menyhárt Évához került.

Ezen alkalommal zárult a Szegedi Egyetem Magazin nyereményjátéka is. A lap május elején megjelent számában kérdőíven érdeklődött az olvasóknál, hogyan fogadták a tartalmi és formai megújulását. Azok között, akik kitöltötték és visszaküldték az íveket, két darab 10 ezer forint értékű, egyetemi tárgyakból és kerékpáros kellékekből álló csomagot sorsoltak ki. A szerencse ezúttal Rangasz Melindának és Pozsonyi Ádámnak kedvezett.

SZTEPress

 

Bringázz a munkába - galéria
Az eredményhirdetésen készült képek itt megtekinthetők
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés