SZTE Info

Leteszik az új klinika tömb alapkövét

Alapkő letételi ünnepséggel új lendületet kap a Szegedi Tudományegyetem Új klinikáját bővítő 265 ágyas tömb és a Sürgősségi Osztály építése. (Az ünnepség eredeti programja a rossz időjárás miatt módosult.)

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az elmúlt évtizedek legjelentősebb dél-alföldi egészségügyi beruházása a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja új magkórházának és sürgősségi osztályának a kialakítása.

Az SZTE Új klinikáját bővítő beruházás megvalósításának fordulópontjakén 2012. május 15-én 10 óra 30 perctől ünnepséget tartanak. A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöki hivatalának I. emeleti tanácstermében (Szeged, Tisza Lajos körút 107.) elhangzó köszöntőket, beszédeket követően, 11 óra 30 perckor kezdődik az alapkőletétel és a sajtófotózás a beruházás helyszínén (Szeged, Semmelweis utca 6.). 12 órától egy harmadik helyszínen, az SZTE Szent-Györgyi Albert Oktatási Központban (Szeged, Dóm tér 13.) bemutatják a projektet.

További részletek, meghívó itt:

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *